Център за пране на килими
Професионалисти в прането„Би Стил“ е основана през 2014 г. с основна дейност пране и сушене на килими, пътеки, мокети, завивки, одеяла, китеници, пердета, щори.

Първата фирма в област Кърджали със специализирана поточна линия за този вид услуга. Професионалното оборудване и обучен персонал  са в основата на бързия и качествен процес на извършване на услугата.

Седем са етапите през които преминава всеки един килим до пълното му почистване. Те са:

Такиране – на всеки килим се поставя непромокаем етикет с клиентски номер;
Предварителна обработка – обработка на петна  преди основното изпиране на килима;
Основно пране на професионална машина, включващ предварително накисване, пране, изплакване и омекотяване, разресване и изцеждане. ( виж видео )
Сушене;
Качествен контрол на прането;
Ароматизиране;
Пакетиране;

Препаратите, които използваме са сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антибактериалност, антистатичност, антиалергичност. Постига се фиксация на цветовете предпазва килимите ви от развитие на акари и избледняване.

Професионалното оборудване ни дава възможност да предлагаме услугата  целогодишно в рамките от 2 до 5 дни.

От основаването си до днес основната цел на фирмата е предлагане на изключително високо качество на своите клиенти.


 

инфоПране на килими

Пране на килими

Целогодишно пране на килими,сушене на килими,пране и сушене на пътеки, мокети, завивки, китеници, пердета и щори с професионални машини и препарати. Безплатен транспорт за градовете Кърджали, Хасково, Момчилград и Димитровград. Първата фирма в област Кърджали със специализирана поточна линия за този вид услуга. Професионалното оборудване и обучен персонал са в основата на бързия и качествен процес на извършване на услугата.

Прочети повече

инфоАВТОМИВКА

автомивка

Автомивката ни на самообслужване разполага с 6 бокса за измиване на автомобили и 3 прахосмукачки, което я прави най голямата в област Кърджали.

Прочети повече